+38 (098) 102-6-102
Одеса, Французький бульвар, 33
Магазин

20 ознак справжнього собачника.

 20 ознак справжнього собачника

Як розпізнати справжнього собачника? Дуже просто. Щоб відповісти на це питання, достатньо пройти тест із 20 питань. Якщо хоча б у половині ознак ви впізнали себе – вітаємо! Ви справжній собачник!

1. Спілкуючись зі своїм собакою, ви ніколи не називаєте себе її господарем. Натомість ви вживаєте слова «тато» чи «мама»: «Філю, не засмучуй маму!» або "Охх, тато тобі зараз задасть ...".

2. Ваші друзі та колеги бояться при вас згадати якесь «собаче» питання, тому що будуть приречені щонайменше півгодини слухати вашу емоційну лекцію на цю тему.

3. У вас немає труднощів із вигадуванням паролів – зазвичай ви використовуєте прізвисько свого собаки, можливо, у кількох варіаціях.


4. Принісши додому цуценя, ви витратили тиждень на те, щоб вибрати для нього відповідну прізвисько. Однак насправді ви нею не користуєтеся, замінивши «красиве, гучне, дзвінке, ласкаве або строге» ім'я на набір з 25-ти слів, на які ваш собака, як не дивно, чудово відгукується. Обов'язковими елементами такого набору є слова типу "скотина", "паразитка така собі", "нервомот", "куди?!" і, пардон за французьку, «дупа», що вимовляється завжди з неймовірним розчуленням.

5. У ваших друзів немає жодних проблем із вибором подарунка на ваш день народження. Щоб зробити вам приємне, достатньо зайти в найближчий зоомагазин і вибрати щось, що підходить для вашого собаки.


6. Ваша сторінка в соцмережах більше схожа на сторінку вашого собаки: «Ми з Джеррі в Криму», «Джеррі освоює пулер», «Джеррі та її найкраща подружка». Зрозуміло, на всіх аватарах або ви зображені разом з собакою, або вас немає зовсім - «щоб не псувати картинку».

7. Джеррі також дивиться на вас і з прозорого віконця в портмоні, і з екрана телефону, і з монітора комп'ютера.

8. Собаче волосся в якійсь домашній страві викликає у вас напад захоплення. Звичайно, ви продовжуєте трапезу, як ні в чому не бувало.


9. Ви самі абсолютно спокійно жуваєте вуличний фаст-фуд, а на вихідні затарюєтеся найдешевшим пивом, але ваш собака їсть виключно високоякісний сухий корм, мішок якого дорівнює вартості не найгіршого телефону. "Ще не вистачало її всякою хімією напихати!", - обурюєтеся ви, коли вам у магазині пропонують корм простіше.

10. Те саме стосується й питань здоров'я. Якщо вам здається, що ваш собака лише «сумний» сьогодні, ви миттєво піднімаєте на вуха всіх знайомих ветеринарів. Самі ж, навіть у разі сильного нездужання, просто заходьте в аптеку, щоб купити «щось від температури», а походи до лікарів вважаєте марною викачуванням грошей.


11. Ви знаєте "в обличчя" всіх собак вашого району, і при зустрічі спочатку вітаєтеся з ними, а вже потім - з їхніми господарями. «Буся, дівчинко, привіт… як твоя лапка? Минуло вже? Ну і славно ... Здрастуйте ».

12.Спілкуючись роками з тими самими собачниками у районі, ви навіть можете не знати їхніх імен. Зате досконально знаєте прізвиська, історію, звички і навіть родовід їх собак.

13. Ваші ранкові та вечірні зустрічі з іншими собачниками на вигулі більше схожі на збори бомжів. Одягати щось пристойне на прогулянку марно. Навіть якщо ваш собака – сам спокій, вас обов'язково вивозять у бруді інші собаки. З цієї причини ви часто не впізнаєте один одного, зустрівшись на вулиці в місті вдень.


14. Говорячи про свого собаку, ви ніколи не називаєте її «він» чи «вона». У вашій промові є лише один займенник – «ми». "Ми так здорово вчора погуляли", "ми вже покакали", "ой, а ми боїмося салюту" і т.п.

15. Ви не маєте труднощів при спілкуванні з малознайомими людьми. Якщо біля незнайомої людини крутиться якийсь собака, ви відразу можете запитати: «А чим глистів ганяєте?» чи поскаржитися «А ми рукав випльовуємо» — і вуаля, споріднену душу знайдено. Через 5 хвилин спілкування новий знайомий здається вам близьким та улюбленим родичем.

16. Вас абсолютно марно запрошувати затриматися на вечірці ще – у будь-якому стані ви пам'ятаєте, що вдома під дверима сидить невигулянний вихованець.


17. Підписуючи вітальні листівки та надсилаючи електронні листи з привітаннями, ви обов'язково підписуєтеся як «Олена та Кора» або «Стас та Джек».

18. Людей, які не люблять собак, або які не мають домашніх вихованців, ви злегка зневажаєте, вважаючи їх неповноцінними.

19. А найкращий, безвідмовний спосіб розташувати вас по відношенню до нової людини, це сказати про неї всього три чарівні слова: «дуже любить собак». Інші подробиці для вас не мають жодного значення.


20. І нарешті, ви завжди бадьорі і знаходитеся в непоганій фізичній формі. Тільки зателефонувавши вам о сьомій ранку, можна почути у відповідь ваше енергійне «Доброго ранку!», тому що до цього часу ви встигли не тільки прокинутися, а й потискати свого улюбленця, обіжняти з ним піврайону і поспілкуватися з однодумцями, зарядившись на весь день бадьорістю та позитивом.

Джерело: сайт про собак VashaSobaka.com.ua


Нименование Количество Цена / 1 шт.
Всего: 0 грн.